Спечелете участие в младежката конференция на ЕП с участие във фотоконкурс

23. 01. 2018

Включете се във фотоконкурса на Европейския парламент в Instagram и спечелете покана за Европейската младежка конференция (EYE) в Страсбург през юни.
На всеки две години млади хора от цяла Европа се събират в Страсбург, за да обсъдят актуални теми и да формулират идеите си за бъдещето на континента. Техните предложения стават част от доклад, който след това се подлага на разисквания в комисии на ЕП.
На 1 и 2 юни 2018 г. ще се проведе третото издание на конференцията, известна като EYE (European Youth Event). Един от начините да си осигурите участие е чрез фотоконкурса на ЕП в Instagram.

 

Правилата
Участниците във фотоконкурса трябва:
• да живеят в страна от Европейския съюз;
• да са навършили 18 години;
• да разполагат с всички права върху снимките, които споделят.

Как можете да се включите
Изберете някоя от петте теми в програмата на конференцията тази година:
#YoungOld (Млади и стари: да бъдеш в крак с дигиталната революция)
#RichPoor (Богати и бедни: призив за справедливост)
#ApartTogether (Разделени и заедно: да работиш за по-силна Европа)
#SafeDangerous (В безопасност и под заплаха: да оцеляваш в бурни времена)
#LocalGlobal (Местно и световно: да защитаваме планетата си)

Илюстрирайте темата с направена от Вас снимка.

Споделете снимката с хаштаг #EYE2018 и с хаштага на съответната категория и поставете като тагове @europeanparliament и @ep_eye. Можете да изпращате колкото снимки искате в колкото категории пожелаете.

Фотоконкурсът продължава до края на 22 април.

Резултатите
Шестима победители ще бъдат поканени да участват в младежката конференция, като ще бъде посочен по един победител за всяка категория.
По време на конкурса профилът на ЕП в Instagram ще публикува подбрани снимки и общият победител ще бъде определен на базата на това коя снимка ще получи най-много харесвания.
Подборка от най-добрите снимки, включително снимките победителки, ще бъде изложена в Страсбург по време на самата конференция.